vrijdag 31 december 2010

Gelukkig Nieuwjaar

Wij van Suhan's Kaartenpagina wensen iedereen een creatief en gezond 2011 toe! We zullen ons best doen om hier weer mooie kaarten en andere creatieve dingen te plaatsen. Wij hopen dat jullie ook in 2011 regelmatig langs zullen komen.
GR... Suus  en Hanny  en Charlene

vrijdag 24 december 2010

Echt de allerlaatste.... Kerstkaarten!



Suus heeft voor haar achterkleinkinderen deze Kerstkaartjes gemaakt. Ik wilde ze hier toch nog even plaatsen. Deze spinnerkaarten vielen helemaal in de smaak bij de kleintjes. Leuk hoor die bewegende poppetjes erop.  Nogmaals Fijne Kerstdagen!

donderdag 23 december 2010

De laatste Kerstkaarten!


Deze laatste kerstkaarten zijn gemaakt door Hanny! Drie d en scrappen een leuke combinatie. Nu gaan we ons klaarmaken voor de kerstdagen. Zoals iedereen doen ook wij volop boodschappen ,kopen we nog iets leuks in de uitverkoop en eten we ons met de kertdagen vol. Het team van Suhan"s Kaartenpagina wenst iedereen : HELE GEZELLIGE KERSTDAGEN ! Geniet van de gezelligheid met elkaar.

zondag 19 december 2010

Drie kerstkaarten!



De eerste kerstkaart is gemaakt door Suus. De andere twee door Hanny! Suus heeft geborduurd en met een drie- d  plaatje gewerkt en Hanny heeft er scrap kaartjes van gemaakt.

vrijdag 17 december 2010

Twee geborduurde kerstkaarten


Hier nog twee geborduurde kerstkaarten van Suus. Met wat scrappapier en ook nog drie d plaatjes is het weer erg leuk geworden. Suus heeft al zo 80 kaarten geborduurd voor de kerst dit jaar. En dat zijn er best wel veel als je weet hoeveel  uren werk er in 1 kaart zitten. Ze is er nog steeds mee bezig kan er geen genoeg van krijgen dus wie weet zien jullie van de week nog een paar creaties van haar hand

woensdag 15 december 2010

Twee nieuwe kerstkaartjes!


Nog even in de laatste week voor kerst twee leuke kaartjes.
Deze keer gemaakt door Hanny.

maandag 13 december 2010

Hoera Anna-Louise vandaag 3 jaar!


Vandaag is onze achterkleindochter en kleindochter Anna-Louise 3 jaar geworden. Ze is helemaal gek van sneeuwwitje en mega mindy. De kaart van sneeuwwitje heeft oma Hanny voor haar gemaakt. Ze was er erg blij mee. De kaart van mega mindy is gemaakt door oma Suus.

vrijdag 10 december 2010

Een Nieuwe Kerstkaart

Suus vond deze kaart op het internet en heeft hem nagemaakt een beetje van haarzelf en een beetje van maggi zeggen ze wel eens. Vind hem erg mooi geworden.

woensdag 8 december 2010

In herinnering John Lennon 1980 - 2010


Deze twee aquarellen maakte ik ( Hanny) van John lennon  in de afgelopen jaren. Ik wilde ze hier graag nog eens laten zienVooral als eerbetoon aan een groot artiest. Een man die ooit deel uit maakte van The Beatles. De grootste popgroep aller tijden waar ik een groot fan van ben.Vandaag is het 30 jaar geleden dat John Lennon in New York is vermoord.De wereld was in shock. Ook vandaag word er over de hele wereld weer stilgestaan bij zijn dood! Ik doe dat ook. Ik herinner me die dag nog als gisteren S'morgens om 7 uur op de rand van mijn bed, radio aan en ik luisterder verbijsterd naar het nieuws Dit kon niet waar zijn, hoorde ik het wel goed. Ik was volledig van de kaart en huilde tranen met tuiten. Iedereen maakte zich zorgen om me, want ik was op dat moment hoog zwanger. Ik was zo van slag dat iedereen maar riep straks komt de baby hou je rustig en kalm. Gelukkig is dat niet gebeurt en bleef de baby netjes op zijn plaats. Maar het toont wel aan wat een invloed deze moord op mij had! Zo kan ik nog uren door vertellen over dat gevoel wat ik 30 jaar geleden had. Ook vandaag voel ik weer hetzelfde als ik opsta. Ik voel een traan en denk met weemoed terug. Ik wilde  dit voor mij speciale moment hier toch even neer schrijven. Misschien willen jullie hier reageren, gedeelde smart is halve smart . Om zo John Lennon te eren voor wat hij en zijn groep The Beatles voor de popmuziek en voor iedereen op deze wereld heeft betekend. alvast bedankt voor jullie reacties


groetjes Hanny.

zaterdag 4 december 2010

Gezellig Sinterklaas weekend!

Wij wensen iedereen een hele gezellige Sinterklaas toe. Veel plezier !
Groetjes het team van Suhan! Charlene, Suus en Hanny

woensdag 1 december 2010

Kerstboomkaart

Deze leuke kerstboom kaart is gemaakt door Suus. Zij doet 1 keer per week met haar schoonzussen een workshop daar is deze uit ontstaan. Het is weer een plaatje!