maandag 21 maart 2011

Eindelijk lente !

Eindelijk is het dan zo ver. Vandaag is de lente begonnen en dat is ook te voelen. Korte broeken zie je weer uit de kast. De zon schijnt volop en de mensen planten weer gezellige bloemetjes in de tuinen. Met deze kaart sluiten we ons daar bij aan. Een lekker vrolijk bloempot kaartje Op zo'n zonnige dag als vandaag word je er extra vrolijk van. Suus heeft hem gemaakt.

donderdag 17 maart 2011

Taart doosje!

 Dit taart doosje is gemaakt door Suus. Op de site van Annete had ze deze zien staan. Ze heeft het patroon opgevraagt en hem naar eigen idee gemaakt.
 Deze mooie roos zit op de bovenkant van het deksel. Een hele leuke versiering!
Je haalt de deksel eraf en het doosje valt open. Daarin zitten drie kleine doosjes die een taart vormen. je kan er wat in doen en zeker iemand blij mee maken. Super gaaf gedaan mijn complimenten!

zaterdag 12 maart 2011

Weer een paar geborduurde kaartjes!

Deze leuke kaart heeft Suus weer gemaakt. ,Ook de twee die hieronder staan. Is dit clowntje geen plaatje. De kleuren passen heel erg mooi bij elkaar. Je word hier helemaal vrolijk van.

Deze twee vogels roepen dat de lente weer in aantocht is. Laat maar komen hoor , we zijn er allemaal klaar voor. Een zonnetje is wat we allemaal zo hard nodig hebben.

Als je ziek bent dan zal deze kaart je zeker op vrolijken. Geborduurt en afgewerkt met drie -d.
Goed gedaan Suus.