vrijdag 27 januari 2012

Hoera Sarah-Lynn vandaag 3 jaar!

Vandaag is onze klein- en achterkleindochter Sarah-Lynn 3 jaar. Hanny heeft deze kaart voor haar gemaakt. Is het geen plaatje!

woensdag 25 januari 2012

Kaart gemaakt door Anna-Louise!

Hallo allemaal, De eerste kaart van 2012 is gemaakt door onze klein- en achter kleindochter Anna-Louise. Ze is nog maar net 4 jaar en treed in de voetsporen van haar oma en overgrootoma leuk he. De traditie zet zich dus voort in de volgende generatie.

maandag 23 januari 2012

Weer een nieuw jaar met nieuwe creaties !

Hallo allemaal, Het nieuwe jaar is al weer even in beweging. Laten we hopen dat  we  jullie ook in 2012  een flink aantal leuke creatieve dingen kunnen  laten zien ! Ik weet  dat de meeste van ons in januari altijd het goede voornemen hebben om te gaan lijnen.  Dus dacht ik laat ik jullie toch lekker maken met deze heerlijke taarten. Dit is weer eens wat anders dan de kaarten die jullie van ons gewend zijn.  Maar die komen er natuurlijk ook weer aan. Blijf ons volgen en we zullen jullie steeds op de hoogte houden van allerlei leuke kaarten en andere hobby knutselwerken. !
Deze taart heeft mijn oudste dochter Wendy gemaakt voor haar dochter Anna-Louise. Het is haar eerste creatie maar het is een prachtige prinsessentaart geworden. Hij was erg lekker moet ik zeggen en een groot succes bij onze kleindochter!

 De tweede taart die Wendy heeft gemaakt is voor de kerst zo als jullie wel kunnen zien. We waren allemaal bij mijn zoon uitgenodigd tweede kerstdag en als verrassing maakte ze deze taart. gevuld met heerlijke chocolade. hij was wederom verrukkelijk
Deze Dikkie Dik taart is voor Sarah-Lynn! Helemaal zelf gemaakt met vele uren werk is het een prachtig exemplaar geworden. Hij staat momenteel bij mij in de diepvries maar een zaterdag mogen we hem weer proeven dan is het weer feest. Wendy ik ben blij dat je begonnen ben met deze hobby alleen voor de lijn is het zeer slecht haha!