donderdag 29 maart 2012

Paaskaarten voor de girls !

Deze kaartjes voor de kleinkids gemaakt. Ze krijgen er een mooi prinsessen kleurboek bij    want ze snoepen al genoeg! En nu kunnen ze nog even creatief zijn net als oma ha ha.



woensdag 28 maart 2012

Mooie Lentekaart !

Deze mooie lente kaart is gemaakt door Suus. Leuk met die uitgestansde vlinder die er in drieen is opgeplakt zodat het net is of hij vliegt. Een mooie roos maakt het compleet.

donderdag 8 maart 2012

Drie bloemen kaarten!

Deze eerst kaart is een beterschap kaart! Drie -D met een geborduurde rand. Echt al een beetje voorjaar. Nu buiten nog !


De bovenste twee kaarten hebben hetzelfde geborduurde randje maar zijn toch weer totaal verschillend.  De ene roze en de andere lila. Een drie-D bloem en een vogeltje laat het voorjaar nu maar komen hoor! Suus heeft in ieder geval haar best weer gedaan met deze creaties!

maandag 5 maart 2012

Twee geborduurde kaarten!

Suus heeft weer eens twee kaarten geborduurd! Ze zijn echt leuk geworden vooral in combinatie met de drie -D techniek die ze  toegepast heeft.

zaterdag 3 maart 2012

De Verjaardagstaart voor Fleur-Olivia!

Wendy heeft weer een mooie verjaardags taart gemaakt voor haar jarige dochter Fleur-Olivia. Deze keer is het een nijntje geworden is het geen snoepie?Ik kan je zeggen hij was echt verrukkelijk. Met marsepijn en een heerlijke tropische vulling en een slagroomvulling. Je likte je vingers er bij af.